Opstaldning

Frederiksværk rideklub byder på attraktive faciliteter

• Ny stald med 40 bokse, halvdelen med vindue
  • Rideskolestald med 20 nye bokse, halvdelen med vindue
  • Ældre stald med spånebokse og vinduer
  • 2 ridehuse (20 x 60 og 20 x 40)
  • 2 ridebaner (20 x 60) og stor springbane
  • Direkte til skov og store folde - udsigt til Arresøen, når man rider på de udendørs baner
  • Professionel undervisning på stedet - Berider Karin Nissen og Andreas Larsen, samt to beriderelever
Henter billeder...

Frederiksværk Rideklub har siden 2000 foretaget løbende renovering og udbygning af ridecentret, herunder er der bygget helt ny stald til 40 heste og rideskolestalden er renoveret med 20 nye store bokse. Der er højt til loftet og vinduer i halvdelen af boksene. Dertil kommer selvfølgelig vandspiltov, gode toilet/bade-faciliteter og aflåste opvarmede sadelrum.

Det store ridehus er af nyere dato med en helt ny tilbygning, der rummer rytterstue, hvor der er café når der er stævner eller andre aktiviteter, eller når vi bare synes, at det er tid at spise noget mad sammen.