Rideskolestævne

Henter billeder...

Rideskolestævne den 7. og 9. september

Springstævne den 7. september 2018

Den 7/9-18 afholder rideskolen springstævne for de elever, der deltager på springholdene. Tilmeldingen skal ske på mail - fvr.rideskole@gmail.com - og det koster 80,- gerne via mobile pay. Husk at skrive elevens navn på betalingen.

Sidste tilmelding skal ske den 5/9. I skal aftale med jeres underviser, hvilken højde i skal springe og skrive det i tilmeldingen.

Ligesom til de andre springstævner arrangerer vi fællesspisning efter stævnet. Skriv i tilmeldingen, hvor mange personer i kommer.

Dressurstævne den 9. september 2018

Rideskolen afholder dressurstævne den 9/9-18 for eleverne. Tilmeldingen skal ske på mail - fvr.rideskole@gmail.com - og det koster 80,- gerne via mobile pay. Husk at skrive elevens navn på betalingen.

Eleverne har mulighed for at ønske ponyer, men det er ikke sikkert, at der er mulighed for at tildele eleven den pony, de har på som første prioritet.

Sidste tilmelding skal ske den 5/9-18. Startlisterne vil blive sendt ud på mail og lagt ind på vores facebook side. Hvis det tilmeldes efter fristen koster tilmeldingen 100,-.

Eleverne skal hjælpe til under stævnet for at de er startberettiget.

 

Program:

  • Skridtprogram i hold for begynderne
  • LD1 – oplæser og trækker er tilladt
  • LC1-LC2-LC3
  • LB1